top of page
st-80.jpg
shutterstock_2249853489 [Converted].png

יפן בירושלים

נעים להכיר...
אנחנו עושים סושי באהבה כבר למעלה מ12 שנים.
עוד בשנת 2010 מיד עם הגעת תרבות הסושי לישראל, צללנו לתחום והתמקצענו כדי לספק לכם חוויה חדשה, טעימה, ומיוחדת!
בשנת 2021 פתחנו את הסניף הראשון שלנו בירושלים,

מתוך שאיפה לשנות את הדרך בה המקומיים אוכלים סושי.
החזון שלנו הוא לקחת את חווית הסושי המסורתית, ולהתאים אותה לחיך הישראלי, והאמריקאי.
לשמחתינו, צלחנו את האתגר, השמועה התפשטה בקרב קהילת חובבי סושי ישראלים ואמריקאים גם יחד.
ותוך פחות משנה פתחנו את הסניף השני שלנו במרכז העיר, ובקרוב נתרחב לערים נוספות ברחבי הארץ.
אנחנו גאים לספר לכם שעשינו את מה שבעבר היה משימה בלתי אפשרית, והיינו החלוצים בהכנת סושי כשר למהדרין, בהשגחת הרב רובין.
ההצלחה שלנו נובעת מהתעקשות לייצר בעצמנו את רוב הפרודוקטים תוך שימוש בחומרי

הגלם האיכותיים ביותר.
סושי טוקיו שונה ממותגים גדולים אחרים כי אנחנו מתמקדים במוצרים עם מרכיבים יפניים אותנטיים, יחד עם תוצרת מקומית טרייה בכשרות מהודרת.
כך למשל, אצות הנורי שלנו מגיעות עם חותמת הכשרות של הרב רובין, ומשגיח מטעמו בודק אותן שוב

מדי יום בטרם ההכנה.
אנחנו משתמשים ברוטב סויה אשר מופק בתהליך מסורתי, ממש כמו ביפן.
את הדגים אנחנו מקבלים טריים מידי יום, ומקפידים על תהליך עבודה שמשמר את הטריות עד לסוף היום.
הירקות שלנו הינם מתוצרת חקלאית מקומית וטרייה, כי אין על הירקות של ארץ ישראל🇮🇱.
אנחנו בסושי טוקיו זמינים עבורכם ב3 סניפי הדגל שלנו,

וגם להזמנות דרך פלטפורמות המשלוחים באינטרנט.

st-60.jpg
bottom of page